RSS

The Apple Watch (not iWatch) announced at #AppleLive.

10 Sep

Selepas berbulan-bulan spekulasi, Apple pada Selasa melancarkan kemasukan pertama ke dalam wearables:  Jam Tangan Apple  haaa… haa.. Apple Watch

Smartwatch ini boleh didapati dalam dua saiz (38 mm dan 42 mm) dan dalam pelbagai gaya yang berbeza. Anda boleh menghantar dan menerima mesej teks, mengambil panggilan dan memantau kesihatan dan kecergasan anda sepanjang hari, semua dari pergelangan tangan anda. Anda juga akan dapat untuk menghantar sesuatu yang peribadi seperti degupan jantung anda yang lain pemakainya Jam Tangan Apple Peranti ini amat disesuaikan dengan 11 interface jam tangan  termasuk pilihan analog tradisional, jam matahari dan kontemporari, model 3D masa nyata interaktif di bumi, matahari, bulan dan planet-planet. 


Pengguna akan dapat untuk menatal, zum dan mengemudi melalui mahkota digital Apple, klik roda dial di sebelah peranti. Ia juga berfungsi sebagai butang Utama. Sementara itu, ciri yang dipanggil Digital Touch membolehkan anda menghantar lakaran, mesej audio melalui Walkie Talkie atau degupan jantung anda kepada orang lain.
from Blogger http://ift.tt/WFDU80
via IFTTThttp://ift.tt/WFDT3Y

Advertisements
 
 

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: